Skånebesök och Alla Hjärtans dag på distans

Igår fick vi besök från Skåne. Kattis och mina sysslingar Josef och Adrian och deras band kom och våldgästade oss och fikade, spelade, slappade och försvann och festade loss i Hudik.
Igår var det också en speciell dag som dock inte märktes här. Det var Alla Hjärtans Dag i Brasilien. Mitt kort och min present till Josy kom fram lagom till dagen och hon blev glad över det. Vi pratade länge i telefon igår, och jag fick höra när hon kom hem och upptäckte min present. Saknaden av min flicka gjorde sig mer påmind eftersom jag vet att det var en speciell dag för alla par i Brasilien, och jag hade velat vara med henne då. Saknaden är stor. Jag hör många vänner som har förhållanden på några städer bort och som håller på att längta sig sjuka till sina pojk/flickvänner. Men eftersom jag alltid ska vara värst så kan jag säga till er som ändå har eran partner i Sverige: Ni vet inte hur bra ni egentligen har det.
Men jag räknar dagarna tills jag får se min kära igen och hålla henne i mina armar och bara rå om henne. Jag har nog den bästa flickvännen man kan ha. Är ni avundsjuka? Det borde ni vara.

Kärlek och kyssar till min brasilianskaKommentarer
Postat av: Joseane

Oi amor!Estou tão feliz por ter você em minha vida,eu nunca estive tão feliz como estou agora,posso te propor uma coisa?Vamos ficar juntos para sempre,assim serei a garota mais feliz do mundo!!!!!

1000000 pussar from Brasil

Postat av: Johan

Muito obrigado querida! Parece uma boa idéia que eu penso. Eu estou tão feliz por ter você em minha vida e quero que você para sempre. Como podemos ser felizes juntos. 1000000 beijos para você

2010-06-13 @ 19:30:18
URL: http://stjerne.blogg.se/
Postat av: Kristian

Sjömansäktenskap håller alltid längst, det brukar mamma alltid säga!

2010-06-14 @ 08:49:44
URL: http://www.kristiansilwer.blogspot.com/
Postat av: Kristian

Johan jag menade inte att du är sjöman, men de brukar ju vara borta från sina fästmöer länge de där sjöbusarna. Och deras förhållanden håller tydligen längre för de får längta efter varandra. Enligt mamma alltså.

2010-06-16 @ 09:58:38
URL: http://www.kristiansilwer.blogspot.com/
Postat av: Kristian

fast sen finns ju uttrycket "en kvinna i varje hamn" oxå, som motsätter i princip allt jag har sagt hittills..

2010-06-16 @ 10:00:09
URL: http://www.kristiansilwer.blogspot.com/
Postat av: Kristian

äh glöm allt jag skrivit om sjömän.

2010-06-16 @ 10:01:43
URL: http://www.kristiansilwer.blogspot.com/
Postat av: Johan

Haha. Ja nu var det mycket om sjömän. Men jag förstår din poäng. Det som enligt din mor var sant alltså.

2010-06-16 @ 11:28:55
URL: http://stjerne.blogg.se/
Postat av: AnGeL

vad söta ni är på bilden. :)

2010-06-20 @ 01:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback