Let's go caveman!

Kattis hade i läxa att se en historisk film och berätta om den. De enda historiska filmer jag har hemma var "Passion of the Christ", "Apocalypto" och "Quest for fire". Kattis orkade inte se en lång film så det blev "Quest for Fire". En fransk film som utspelar sig 80.000 år f. Kr och handlar om en grupp neandertalare som ger sig iväg på jakt efter eld. Det kommuniceras mest med läten och enstaka ord filmen igenom och inget textas. Men det roliga är att man förstår allt ändå och vad som händer. En spännande film om hur man levde och upptäckte elden när jorden var ung.

P.S. Kattis tyckte att en av neandertalarna såg ut som en rockstjärna. Jag vet inte vad hon har sett för "rockstjärna", so, I rest my case...D.S.
Besök på badhuset

Är trött i kroppen men väldigt vaken i själ och sinne och mår bättre än på länge efter att ha simmat längre än jag har gjort på många år. Köpte ett par blå simglasögon också. Helt underbart skönt var det. Avslutade med att bara ligga på rygg och flyta och simma omkring under vattnet och vara helt viktlös. Det här ska vi göra om!