En liten uppdatering

Efter en allt för lång tid kommer här en liten uppdatering om hur mitt liv ser ut för tillfället.

Det har hänt stora saker det här året. Min underbara Josy flyttade hit till Sverige i början av april. Den 14 juli gifte vi oss i Norrbo kyrka. Det var på alla sätt en helt fantastisk dag. Vi båda var överrens om att det var den största och häftigaste dagen i våra liv. Vi hade en väldigt rolig och trevlig präst som höll vissa delar av vigseln på portugisiska då han bott i Brasilien i två år som ung.
Min bror Stefan sjöng och spelade gitarr i kyrkan, Kattis och Fredric spelade munspel och gitarr och pappa och Thore fiol. Många släktingar och vänner var där. Josy var sagolikt vacker i sin vita klänning med släp och en blombukett i Brasiliens flaggas färger. Jag kände mig väldigt stilig i min nyköpta kostym också. Efter det hade vi en fantastisk fest med mycket god mat, musikunderhållning, dans och oerhört fina, rörande tal. Det enda som fattades den dagen var Josys familj och vänner som tyvärr inte hade möjlighet att komma. Men det löser vi som så att vi ska ha en bröllopsceremoni i Brasilien inom kort så att de får vara med och uppvakta oss också.

Josy åkte igår och jag åker i morgon. Det kändes sorgligt och väldigt tomt och tråkigt efter att hon åkte och jag kände mig ledsen när jag kom hem till en tom lägenhet. Vi har varit med varandra varje dag sen april och vant oss vid att bo ihop så länge nu att det kändes väldigt märkligt att vara ensam.

Hon övernattade i Portugal i Lissabon igår och bodde på ett flott hotell.  Jag ringde till hotellet igårkväll och pratade en stund med henne. Nu borde hon snart vara framme i Brasilien.

Det är märkligt att några få dagar kan kännas så långa. Men snart får vi träffas igen och vi kommer ha en försenad smekmånad och få vara med släkt och vänner. Jag ser mycket fram emot det!

Jag älskar min underbara fru och är så glad att ha henne i mitt liv. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne.

God jul och gott nytt år till er som faktiskt fortfarande av någon anledning tittar hit ibland!