Roliga människor och snurrande värld

Störtsköna killar

Mina favoriter inom stand up komedi ser ni på bilder här nedanför. Johans Glans och Pablo Francisco. Jag såg på ticnet igår att Pablo uppträder i Stockholm i helgen. Tyvärr visste jag inte om det och har inte möjlighet att åka ner på det. Men om han kommer fler gånger så är det givet. Då ska jag se honom.
Johans Glans skulle jag också vilja se. Båda de är så himla härliga. Skrattar som bara den åt de. Johan Glans har jag sett på riktigt. Dock inte uppträda, utan bara på gatan i Stockholm när jag var med Jenina, Andreas och Soffi. Han gick och pratade med en kompis när jag fick syn på honom först. Då väste jag "Titta, Johan Glans!" Andreas som inte riktigt kom på vem det var först fick världens snabbaste förklaring i viskande form. Sen blev vi plötsligt coola och gick förbi utan att se åt hans håll. Men så fort vi gått förbi honom så började vi skratta och diskutera honom.

I helgen var jag och Andreas och hälsade på Angelica i Bollnäs. Roligaste helgen jag haft på länge måste jag säga. Vi spelade Super Mario Smash Bros, Zelda Twilight Princess och Resident Evil 4 så vi höll på att fastna där. Men ack så roligt.
Sen skulle vi gå ut och äta, då tog jag fram min mobil och glänste lite med att jag kunde lyssna på mp3 och spelade "Stayin alive" samtidigt som Andreas och jag gick vårat "cool-walk". Jag tänker inte gå in på hur denna gåstil ser ut, men den är otroligt cool/töntig. Vilket du vill. Angelica skämdes, men det stoppade inte oss.
På natten tyckte jag att det var väldigt obehagligt. Den amerikanske skådespelaren Joaquin Phoenix är Angelicas stora idol och hon hade honom som "pappfigur" i mänsklig storlek ståendes vid min fotända av soffan där jag sov. Och i mörkret så såg hans skugga väldigt skräckinjagande ut. Senare på natten vaknade jag av att Andreas skriker rätt ut. Världens dödsskrik. Jag vaknade med ett ryck och väste "Vad fan skriker du för?". "Det var nån som drog mej i benet!" stammade han fram. Men vi försäkrade honom om att det måste ha varit en dröm. Eller var det kanske Joaquin Phoenix som var där och spökade

Idag mår jag skit. Vaknade i natt av det kraftigaste kroppsryck jag nånsin haft. Ni vet när man drömmer att man ramlar och foten rycker till sådär. Men det här var jättekraftigt så att jag hoppade till och snurrade med hela kroppen. När jag vaknade imorse och slog upp ögonen så kändes det som om hela världen snurrade och jag blev väldigt illamående. Jag tänkte att om jag blundade så kanske det gick över. Men det var bara värre ändå. Det är fortfarande så. Känns som jag har åkt någon vild karusell alldeles för många gånger. Väldigt äckligt och obehagligt. Har känt så sedan jag vaknade. I och med det har jag väldigt dålig balans idag så jag undviker att gå omkring så mycket. Mår riktigt illa. Tyck synd om mej är du snäll. Det är jag värd.


Johan Glans
Pablo