Hjältar utan tights och mantlarEn serie som jag lätt glömmer bort att jag faktiskt gillar och som ofta kommer i skuggan av min Lost-mani, är Heroes. Serien har varit lite ojämn. Första säsongen var riktigt bra och gav en känsla av att man ville ha mer. Andra säsongen minns jag inte så mycket av, märkligt nog. Vilket kanske tyder på att jag inte var lika förtjust i den. Säsong 3 däremot, som jag följer just nu har fått mig att bli lätt Heroes-nörd igen. Bättre än säsong 2 alltså. Bra action och händelser, mer plats åt vissa karaktärer och mer bakgrund historia. Det gillar vi. Och märkligt nog mer sympati och tycke för Sylar (seriens otäcke onding), och mycket fokus på denne man och jag kan ana viss glädje och förälskelse riktad mot denne onde man från inte helt oväntat håll (Jessica) *host*.
Mat är jag lite trött på. Och Tracy...ja jag ska inte spoila här, men det blev bra på den fronten. Mohinder är betydligt mer intressant än tidigare om än mer vilsen och lätt knäpp. Mina åsikter om Nathan svänger hejvilt och Hiro och Peter är lika tuffa som förut och Claire är fortfarande snygg. Saknar dock hennes söta cheerleader outfit.
Sådär. Nu har jag fått ur mig en liten hyllning till Heroes. Tack NBC.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hahaha, Sylar i mitt hjärta! :) Jag tycker nog att tredje säsongen är bäst faktiskt. Det är ju spänning non-stop! I like!!! fast du, jag tycker att Hiro är lite tråkig faktiskt. Men bara lite....

Postat av: Kristian Silwer

Det är häftigt i sista avsnittet av säsong 3 när Mohinder dödar Hiro och Nathan, fast räddas i sista stund av Nightcrawler.

2009-04-17 @ 14:34:07
URL: http://www.kristiansilwer.blogspot.com
Postat av: Johan

Haha. Ja det var riktigt spännande. Kul att du hänger med också, Kristian och har koll på karaktärerna och handlingen. Lite oväntat att Nightcrawler kom och la sig i också. :)

2009-04-17 @ 16:20:00
URL: http://stjerne.blogg.se/
Postat av: Fotofix

Hoppas du får en fortsatt trevlig dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

2009-04-17 @ 16:21:59
URL: http://fotofix.blogg.se/
Postat av: Kristian Silwer

Fast bäst är ändå avsnittet då Zorro och Stål-Kalle gästspelar. Alltså avsnitt 7 säsong 2, men det hoppas jag du vet.

2009-04-17 @ 18:38:58
URL: http://www.kristiansilwer.blogspot.com
Postat av: Johan

Självklart. Det är mitt favoritavsnitt.

2009-04-18 @ 13:38:38
URL: http://stjerne.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Tack för din röst! :)

2009-04-23 @ 18:53:52
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback