Saru?
I helgen gick jag på bio. 10 år efter tv-serien Kenny Starfighter kom nu långfilmen Kenny Begins. Här får vi se hur galaxens klantigaste och mest fåfänge kille blir "rymdhjälte". Beväpnad med en hårtork och hockeyfrillan fladdrandes kraschar han av misstag på jorden i jakt på en rymdkristall som besitter magiska krafter. Han lär känna tönten Pontus (Bill Skarsgård) som ofrivilligt dras in i Kennys galna liv. Men det är inte bara Kenny som kommer till jorden på jakt efter kristallen, 3 prisjägare och rymdskurkar utskickade av Rutger blabla-nånting med jättehuvud.
Det låter töntigt, och det är det. Men väldigt roligt.
Johan Glans, Björn Gustavsson och Sissela Kyle medverkar också i rymdäventyret.

Varning för lantisar i huvudstaden

Jag är nere i Stockholm några dagar.
När jag, mamma och Kattis åkte buss till Brommaplan tyckte jag att stationen var väldigt lik stationen vid Danderyds sjukhus. Så förvirrad som jag är, utan en tanke på att de just sagt "Nästa station, Brommaplan" ubrast jag :
-Ligger inte Danderyds sjukhus här?
Sen slog det mig i samma sekund att det är två helt olika ställen. En tjej som satt med stolen mitt emot oss satt och log och såg ut som om hon kämpade för att inte börja skratta.
-Hehe. Jag är inte från Stockholm. förklarade jag lätt generat.
-Nej jag förstod det. svarade hon. Förmodligen stod det skrivet "FRÅN LANDET" med stora lysande bokstäver i mitt ansikte. Kände mig väldigt mycket som en Stockholmare då kan jag säga... NOT!
Kattis och mamma tyckte att det var väldigt roligt.

Nöjd med köp

Jag fyndade igår. Jag köpte ett USB-minne på 4 Gb. Pappa har länge tjatat på mig att han tycker att jag har mycket saker på hans dator. Bilder, filmer, musik och dokument. Så, nu har jag införskaffat denna fantastiska pryl och proppat in lite Lostavsnitt, filmer och bilder. Och en glad far fick man också på köpet. Förstår inte att jag inte har förstått "grejen" med denna pryl. Fantastic.