Qapla!

Igår gick jag, Björn och Sandra och såg på nya Star Trek. Trots att jag inte är någon trekkie så kom jag snabbt in i handlingen och karaktärerna. Jag har endast sett några få avsnitt av det gamla Star Trek från 60-talet- Däremot följde jag Star Trek Voyager mycket när jag var mindre. Som film fungerade det väldigt bra tycker jag. Det var bra action, bra effekter och en intressant handling. Björn som är ett inbitet fan verkade gilla filmen också. Sandra tyckte att "man hade sett det där förut". Men smaken är som baken. Jag brukar inte gilla rymdfilmer så mycket men det här var bra grejer. Halva nöjet var ju också att få se Sylar från Heroes i spetsiga öron och pottfrisyr.

Vi åt pizza innan bion och jag bestämde mig för att prova något nytt. Istället för den gamla goda favoriten Vesuvio så beställde jag en Mexico. Attans vad stark den var. Jalapenon och den starka såsen bedövade min tunga lite för mycket för att jag skulle kunna avnjuta pizzan.


May the force be with you


Varning

Är man rädd för svininfluensan bör man inte göra detta.


Svin


NattugglaJaha, vad gör jag uppe så här sent på natten? Msn är svaret på detta. Jag var flera gånger på väg att logga ut och gå och lägga mig. Just som jag är på väg att göra det, loggar det in massa människor som jag inte har pratat med på länge och måste därför stanna och konversera med de. Mest skyller jag på mina kompisar i brasilien och Esteban. Esteban höll mig kvar längst och skulle tydligen äta plättar med köttfärssås nu. Köttfärssås! Det kan man ju inte ha på plättar! Sylt ska det vara. Loco latino hombre. Men NU ska jag i alla fall krypa i sängs.
God natt.

En busschaufför, en man med...

...glatt humör? Jag vet inte om jag kan sjunga så och tro på det själv.

Jag klev på bussen i Ljusdal idag och sa :

-Hej.
-Hej.
-Hudik, ungdom.
-Över 20?
-Over 20.
Chauffören trycker på lite knappar och displayen visar talet 39.
-Men...vänta. Kostar det inte 26 kr?
-Nej nu får du väl ta och skärpa dig lite.
säger chauffören med ett konstigt stelt leende.
-Va?
-Nu får du väl skärpa dig lite.
Det stela leendet försvinner.
-Men brukar det inte kosta...
-Nu får du ta och skärpa dig lite. 39 kr kostar det.


Jag kom på sen att det är från Delsbo till Hudik som det kostar 26 kr. Men jag undrar fortfarande vad det var jag skulle skärpa mig med. Trodde han att jag försökte vara rolig? Driva med honom? Jag är trött på snäsiga busschaufförer.