Bröllopsfeeling

Fick lite inspiration av det kungliga bröllopet idag. Nu har jag bestämt att mitt bröllop ska sändas live på tv och internet så att hela världen kan se på. Vigseln kanske kan ske upp vid Kristusstatyn med utsikt över hela Rio de Janeiro och havet. Det ska flyga 30 Jas-plan över mig. Sen ska jag och min brasilianska prinsessa eskorteras genom Rios gator och favelor med häst och vagn åtföljda av ett gäng livvakter och soldater till häst på ungefär 150 man. Ska fråga Kungen om vi får låna hans kungliga guldbåt och låta oss bli rodda fram på Amazonasfloden av svenska marinen omgivna av den täta, tropiska djungeln. Därefter blir det stor fest på ett jätteslott med tusentals gäster som hålls till morgonen gryr. Jag förväntar mig att vi får många och dyra presenter. Det kommer självklart att bjudas på en svindyr middag. Sen fortsätter festen i minst en vecka och pågår nätterna långa. 

Kommer ni?
Det kungliga svenska brudparetDet brasiliansk-svenska brudparetLångväga present


Idag fick jag ett stort gult paket från Brasilien på posten. Jag fick den här ursnygga t-shirten med Brasiliens nationalsport Capoeira på av Josy, och ett jättefint "Glad Alla Hjärtans Dagkort". Det gjorde verkligen min dag.
Tack så mycket min fina Josy!Hon hade fixat så att mitt namn stod på baksidan av tröjan också! Hur häftigt och fint som helst!


Just nu spelar även Brasilien mot Nord Korea i VM. VM är faktiskt enda gången jag faktiskt tycker att det är roligt att titta på fotboll. Men eftersom Sverige inte är med och spelar nu så hejar jag på mitt andra land istället. Go Brazil!


Skånebesök och Alla Hjärtans dag på distans

Igår fick vi besök från Skåne. Kattis och mina sysslingar Josef och Adrian och deras band kom och våldgästade oss och fikade, spelade, slappade och försvann och festade loss i Hudik.
Igår var det också en speciell dag som dock inte märktes här. Det var Alla Hjärtans Dag i Brasilien. Mitt kort och min present till Josy kom fram lagom till dagen och hon blev glad över det. Vi pratade länge i telefon igår, och jag fick höra när hon kom hem och upptäckte min present. Saknaden av min flicka gjorde sig mer påmind eftersom jag vet att det var en speciell dag för alla par i Brasilien, och jag hade velat vara med henne då. Saknaden är stor. Jag hör många vänner som har förhållanden på några städer bort och som håller på att längta sig sjuka till sina pojk/flickvänner. Men eftersom jag alltid ska vara värst så kan jag säga till er som ändå har eran partner i Sverige: Ni vet inte hur bra ni egentligen har det.
Men jag räknar dagarna tills jag får se min kära igen och hålla henne i mina armar och bara rå om henne. Jag har nog den bästa flickvännen man kan ha. Är ni avundsjuka? Det borde ni vara.

Kärlek och kyssar till min brasilianskaMånga böcker blir det

Det finns så många böcker. Och jag skulle kunna göra en lista på böcker som jag vill läsa. Jag läser alltid någon bok. Läser jag ingenting, så handlar det inte om längre perioder. Ett problem som jag har är att medan jag läser en bok kan jag få nys om en annan bok som jag tycker låter intressant och börjar att läsa. Och så kan jag fortsätta tills jag är håller med med flera böcker samtidigt och då blir det alltid någon av de som snällt får vänta. Det är inte smart, men vad gör man när det finns så mycket bra böcker som bara väntar på att läsas när det finns så lite tid. Jag menar, jag kan dö i morgon. Passa på att läsa.

Just nu läser jag :

Drood av Dan Simmons

Vålnader av Joe Hill

Horns också av Joe Hill

Plus att boken Skördedrottningen av Andreas Marklund, Lilla Stjärna av John Ajvide Lindqvist, The Descent av Jeff Long och Dark Harvest av Norman Partridge står på kö och slåss om vilken som blir nästa bok.

Det är inte lätt här i livet ibland.