En skammens dag

Igår vann Alliansen och fortsätter regera över Sverige. Vilket betyder att saker kommer att bli svårare och krångligare. Att alla som är rika kommer att bli rikare, och de som är fattiga kommer att få det svårare.
Men något som är värre är att Sverigedemokraterna fick så pass mycket röster att de kommer in i riksdagen. Jag finner inte ord för hur fruktansvärt det är. Jag trodde faktiskt inte att det skulle kunna hända. Jag tror dock inte att alla som röstade på SD är rasister, utan att de röstade på SD pga stor okunskap. Sen vet alla att Jimmy Åkesson är rasist och många med honom. Det är en tung dag idag. Har börjat fundera om man skulle byta land ifall SD skulle växa ytterligare. Jag tycker om den mångkultur som vi har i Sverige idag. Jag vill verkligen inte ha främlingsfientliga partier i mitt land. Strongt av Lars Ohly att vägra sitta och bli sminkad i samma rum som Jimmy Åkesson.
Nej, ni som röstade på Sverigedemokraterna, tänk över det riktigt ordentligt. Rasistiska svin.
Pinsamt var ordet.

Sverige-tour

Huj. Nu var det längesedan jag skrev här. Jag v ar på en liten Sverige-tour i södern för lite sen. Jag åkte till Småland, Öland, Skåne och Danmark, och sen Stockholm. Jag var borta i nästan två veckor, och hade väldigt trevligt och roligt. Kul att se något annat än bara Bjuråker som jag kan utantill vid det här laget.
I skrivande stund sitter jag i ett regnigt Stockholm, Gamla Stan och har varit på jobbjakt. Jag söker vad som helst och är inte kräsen. Så har ni något tips så tell me.
Sen är det ju val i morgon. Min förtidsröst gick till rödgröna och jag hoppas att det går bra för de, för jag är trött på Alliansen och deras babbel och Fredrik Reinfeldts ledsna ögon. Jag var nyss på Sergels Torg. Där kryllade det av folk kring valstugorna och mest besökare hade Sverigedemokraterna. Folk var där och skällde och bråkade och det stod ett gäng poliser och vakade bredvid deras valstuga. Pappa ringde mig för några minuter sedan och sa att de sa på tv att det var oroligt vid Sverigedemokraternas valstuga typ tio minuter efter att jag hade gått därifrån.

Och idag är det 110 dagar kvar tills jag träffar min kärlek. :) Let the days pass fast please!