Sverige-tour

Huj. Nu var det längesedan jag skrev här. Jag v ar på en liten Sverige-tour i södern för lite sen. Jag åkte till Småland, Öland, Skåne och Danmark, och sen Stockholm. Jag var borta i nästan två veckor, och hade väldigt trevligt och roligt. Kul att se något annat än bara Bjuråker som jag kan utantill vid det här laget.
I skrivande stund sitter jag i ett regnigt Stockholm, Gamla Stan och har varit på jobbjakt. Jag söker vad som helst och är inte kräsen. Så har ni något tips så tell me.
Sen är det ju val i morgon. Min förtidsröst gick till rödgröna och jag hoppas att det går bra för de, för jag är trött på Alliansen och deras babbel och Fredrik Reinfeldts ledsna ögon. Jag var nyss på Sergels Torg. Där kryllade det av folk kring valstugorna och mest besökare hade Sverigedemokraterna. Folk var där och skällde och bråkade och det stod ett gäng poliser och vakade bredvid deras valstuga. Pappa ringde mig för några minuter sedan och sa att de sa på tv att det var oroligt vid Sverigedemokraternas valstuga typ tio minuter efter att jag hade gått därifrån.

Och idag är det 110 dagar kvar tills jag träffar min kärlek. :) Let the days pass fast please!Kommentarer
Postat av: Kristian

serieboden eller science fiction-bokhandeln kanske söker raska medarbetare med intresse för stålmannen och varulvar?

Postat av: Kristian

serieboden eller science fiction-bokhandeln kanske söker raska medarbetare med intresse för stålmannen och varulvar?

2010-09-22 @ 11:27:50
URL: http://www.kristiansilwer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback